Suntem o firmă de consultanță în management susținută de o echipă tânără, dinamică, cu pregătire multidisciplinară și capacitate ridicată de muncă, iar transparența, deschiderea și dezvoltarea continuă pentru obținerea rezultatelor muncii asumate sunt atuurile noastre, cu care abordăm fiecare relație de colaborare.

Indiferent de caracteristicile proiectului dezvoltat, seriozitatea și determinarea noastră sunt aceleași, pentru a presta servicii de calitate, în cadrul fiecărui angajament.

Viziunea noastră

Advice Innovation oferă servicii de consultanță pentru afaceri și management și consiliere în realizarea și implementarea strategiei de dezvoltare. Incheiem parteneriate cu clienti din mediul privat, public și non-profit pentru a identifica împreună oportunitățile cele mai profitabile, pentru a aborda provocările cele mai valoroase și pentru a adapta organizațiile acestora la economia actuală și creșterea gradului de eficiență și eficacitate.

Abordarea noastră personalizată combină perspectiva în dinamica companiilor si piețelor cu o colaborare strânsă la toate nivelurile organizatiei clientului. Acest lucru asigură obtinerea unui avantaj competitiv durabil si organizații capabile cu rezultate durabile pentru clientii nostrii.

Căutăm să fim agenți de schimbare pentru clientii nostri și societatea în ansamblu.

 

Ne-am luat angajamentul:

  • Să creem un avantaj competitiv prin soluții unice
  • Să dezvoltam capacitatea organizationala a partenerilor nostri
  • Să mobilizam organizatiile si angajatii acestora
  • Să reușim împreună cu pasiune și încredere
  • Să avem un impact puternic și durabil asupra organizaţiilor şi societății.

 

            Viziunea noastră se bazează pe preocuparea permanentă de a construi parteneriate durabile, bazate pe încredere, profesionalism și confidențialitate, pentru valorificarea oportunităților, creșterea eficienței și a nivelului de dezvoltare.

În același timp, îndeplinirea sarcinilor și provocărilor zilnice, precum și desfășurarea cu succes a activității noastre de consultanță în afaceri și management, respectiv accesare fonduri nerambursabile, sunt lucruri definitorii pentru organizația care ne propunem să devenim.

Misiunea noastră

Advice Innovation aduce profunzime și expertiză funcțională, ca răspuns la provocările cu care clienții noștri se confruntă, dezvoltând abordări unice și practice.

Lucram in parteneriat cu clientii nostri; iar succesul acestora este obiectivul nostru. Lucrând împreună, vom obtine rezultate mai bune decat oricare dintre noi ar putea separat.

Advice Innovation generează soluții personalizate pentru a obține cel mai important avantaj competitiv și a adauga valoare pentru clientii nostri. Ne fundamentăm fiecare soluție bazându-ne pe modul în care funcționează organizația clientului și în poziția unică a acestuia pe piață.

În colaborare cu fiecare client, vom dezvolta noi perspective cu privire la activitatea pe care o desfășoară, vom mobiliza organizația acestuia pentru a acționa și a obține rezultate tangibile, pentru a face organizația clientului mai eficientă.

La Advice Innovation cautam sa identificam a competențelor de bază ale companiei dumneavoastră, sa vă ajutăm să vă definiți poziționarea companiei dvs. și avantaj competitiv pentru a permite companiei dumneavoastra sa furnizeze valoare adaugata pentru clienți.

Valorile noastre

 

Integritatea

La Advice Innovation desfășurăm toate aspectele de afaceri cu integritate. Consideram  familiei că onestitatea și sinceritatea, atât pe plan intern cât și extern sunt deosebit de importante, si este imperios necesar sa un comportament echitabil și etic în chiar și cele mai dificile situații.

Timpul și efortul depus în fiecare proiect corespund misiunii noastre de a oferi rezultate superioare într-un mod profesionist.

 

Respectul pentru individ

Respectăm capacitatea și dorința de dezvoltare personală, precum și talentele și convingerile clienților, colegilor, internilor, precum si ale tuturor celelalte persoane care le întâlnim în procesul muncii noastre. Indiferent de pozitie, tratăm toate persoanele cu atenție și considerație.

Apreciem ideile in funcție de valoarea lor, nu pe baza vechimii sau pozitiei celor care le-au formulat. Incurajam criticile constructive și recompensăm performanța și contribuția personală în concordanță cu valorile noastre.  Utilizam procese decizionale transparente, bazate pe  onestitate și empatie.

Acceptam responsabilitatea profesiei noastre, atat ca un grup, cât și ca indivizi, și căutam să prevenim situatiile care pun în pericol sănătatea noastră sau a familiilor noastre.

 

Inovarea și schimbarea

În condiţiile evoluţiei rapide a economiei, consideram ca obiectivul nu este doar de a aplica cele mai bune practici, dar si să cautam noi solutii. Fiecare client este unic și rareori există doar o singură soluție. Noi credem că ideile inovatoare sunt adesea rezultatul activității echipelor care doresc sa rezolve creativ probleme reale. Căutăm să extindem arta și știința managementului bazandu-ne pe experiența noastră.

 

Prosperitatea comuna

Noi măsurăm reusita noastra in functie de succesul clientilor nostri. Folosim toate resursele noastre pentru clientii nostri si ne angajăm pentru succesul lor. Căutăm să identificam nevoile reale ale clienților noștri, iar efortul depus pentru a le satisface sa fie si eficace, nu doar eficient. Interesul clientului este intotdeauna pe primul loc.

 

Impact social                                                       

Căutăm să avem un impact pozitiv și de durată și dincolo de domeniul de afaceri. Credem că putem face lumea un loc mai bun, atât direct, prin munca noastră pentru clienți, cât și prin eforturile noastre pro bono. Căutăm să aplicam politici progresive în fiecare relatie de faceri pe care o dezvoltăm. Donam o parte din timpul și resursele noastre pentru dezvoltarea comunității și mediului de afaceri local.

 

Considerăm că, pe măsură ce populația și piețele mondiale continua sa creasca, asigurarea durabilității economiilor noastre este o responsabilitate fundamentală a tuturor instituțiilor și persoanelor. La Advice Innovation împărtășim deschis capitalul nostru intelectual pentru a sprijini eforturile de sustenabilitate ale clientilor nostri, precum și pentru a reduce la minimum impactul nostru propriu asupra mediului.

SHARE ON: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone