Daca detineti o microintreprindere si cautati solutii pentru dezvoltarea afacerii dvs. prin  accesarea de fonduri nerambursabile, va informam ca in anul 2016 acest lucru este posibil.

AM POR 2014 – 2020 a aprobat lansarea apelului de proiecte 2.1.A/2016 Microintreprinderi, care se adreseaza microintreprinderilor din mediul urban (cu exceptia regiunii Bucuresti-Ilfov), care au inregistrat profit in anul fiscal 2015 si detin cel putin un angajat.

Beneficiarii eligibili pot solicita pana la 90% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului, reprezentand maximum 200.000 de euro.

Investițiile eligibile includ:

a) Construirea, modernizarea, extinderea spațiului de producție/ prestare servicii;

b) Dotarea cu active corporale, necorporale.

Primul apel in care microintreprinderile din Romania vor putea beneficia de bani europeni prin POR 2014-2020 se va lansa in luna martie 2016.

Daca aceasta oportunitate prezinta interes pentru dvs, va invitam sa ne contactati pentru informatii suplimentare. Advice Innovation va pune la dispozitie o echipa de consultanti cu experienta care sa va insoteasca de-a lungul intregului proces: de la identificarea ideii de proiect pana la punerea in practica a acesteiaVa oferim solutii complete de intocmire si depunere a cererii de finantare, precum si asistenta de specialitate in implementarea proiectului.

Email: office@adviceinnovation.ro

Telefon: 031/ 824.15.92. Persoana de contact: Consultant – Corina Constantin.

 

SHARE ON: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *